Hei! Jeg er Vidar! Og denne nettsiden er dedikert min store interesse for foto og fotografi. 
Jeg er født på slutten av 1960 tallet, opprinnelig fra Jeløya ved Moss, men siden 2000 bosatt med familien i Oslo. 
Jeg driver ikke med fotografi profesjonelt og har heller ingen ambisjoner om det til tross for at jeg i mine unge år var innom lokalaviser som frilanser. jeg tar fortsatt små frilansjobber når det passer.
Jeg har drevet med foto siden midten av 80 tallet. Det har blitt en anselig mengde bilder, kjøpt, eid og solgt et ukjent antall kameraer og objektiver, som frilansfotograf også vært innom mørkerommet til et par lokalaviser i min barndoms by. Jeg har siden fotografert litt brylluper og annet for venner og venners venner.

Mitt fotografiske virke
På 2000 tallet en gang ble filmen lagt i skuffen for godt og jeg ble med over i den digitale fotoverden. Jeg for min del synes det har vært spennende og bli med over i det digitale. Det er så mange muligheter til å eksprimentere og leke med uttrykk hvor du kan se resultatet med en gang. Fint for en utålmodig sjel. Og ikke minst uten at det koster en formue
Det som driver meg er gleden over å skape fotografier jeg selv liker! Og du trenger ikke like alt jeg lager - det er helt ok.
Jeg er en allrounder, men favoritter er konsertfoto og landskap. Farge som sort/hvitt. Nå for tiden forsøker jeg mer og mer på menneske- og modellfoto på location. Det er spennende og utfordrende!
De aller fleste bildene har ikke sett dagens lys, men jeg vil forsøke og endre på det nå - HER! Målet er å ferdigstille eldre bilder og prosjekter på ymse harddisker, og legge ut både gamle og nye fotografier, sakte men sikkert.
Velkommen til mitt fotografiske univers!

Hilsen Vidar

FRILANSFOTOGRAF VIDAR SAMUELSEN 
Org.nr. 997 770 692

Selvportrett

Valdresflya, april 2020.   Foto: Unni Lian

Back to Top